Escribe y encuentra lo que buscas:

EUKIT - Coneixement i innovació per als reptes del comerç europeu

EUKIT - Coneixement i innovació per als reptes del comerç europeu : Esdeveniments

Esdeveniments

Des dels diamants de sang fins al treball infantil i les espècies en perill d’extinció, la Política Comercial Comuna de la UE té una repercussió directa en una àmplia varietat de temes molt sensibles.

EUKIT vol explorar aquestes complexes realitats mitjançant un ventall ampli de perspectives, des d’anàlisis acadèmiques fins a visions crítiques aportades per directors de cinema i altres creadors.

Tenint això present, EUKIT ha establert una col·laboració amb ESCIUPFilms, el fòrum de cinema mensual d’ESCI-UPF, per ampliar el públic objectiu potencial del projecte i potenciar-ne l’impacte.

Des de la seva fundació, ESCI-UPF ha buscat combinar una formació teòrica sòlida amb una sèrie d’activitats acadèmiques fora de les aules per tal de proporcionar als estudiants una educació integral i holística.

En particular, EUKIT permet a un reduït grup d’alumnes de tercer i quart fer un viatge d’estudis a Brussel·les per conèixer en directe el dia a dia de la Política Comercial Comuna de la UE.

En aquests viatges de tres dies, a més de visitar les principals institucions de la UE on es prenen les decisions relacionades amb la Política Comercial Comuna els alumnes també tenen l’oportunitat d’escoltar altres actors (empreses internacionals, BIA, ONG) que tenen interessos en aquest sector de la política pública.