Escribe y encuentra lo que buscas:

Grau en Bioinformàtica : Programa d'intercanvi

Programa d'intercanvi

El BDBI promou l’intercanvi cultural i de coneixements oferint als alumnes l’oportunitat de passar una temporada estudiant en universitats estrangeres; també amb la presència d’alumnes d’altres països. El programa d’intercanvi permet que els estudiants ampliïn els seus coneixements, perfeccionin les seves habilitats, obrin els horitzons i comencin a posar en pràctica els que han après en un entorn multicultural.

El programa de mobilitat ofereix als estudiants l’oportunitat de cursar assignatures de qualsevol de les universitats que ofereixen el BDBI, així com la possibilitat de fer estades formatives a les universitats estrangeres participants.

 

Les universitats que ofereixen el BDBI estan en contacte amb institucions d’arreu del món per tal d’ampliar el nombre d’universitats participants, entre les quals hi ha l’Icahn School of Medicine at Mount Sinai (ISMMS), a Nova York, amb prestigiosos programes de Neurociència i Farmacologia i Terapèutica de Sistemes; i la Universitat de Bergen, a Noruega, amb la seva Escola de Bioinformàtica i Bioestadística.

Quins beneficis aporten?

Els programes d’intercanvi aporten diversos beneficis:
 • Són una experiència única de creixement personal.
 • Adquireixes nous coneixements que et permeten diversificar i ampliar el teu currículum.
 • Milloren les teves competències i et preparen per fer front a nous reptes i per adaptar-te als canvis.
 • Permeten desenvolupar habilitats necessàries per conviure i treballar amb persones de diferents cultures.
 • Permeten perfeccionar els idiomes.
 • Guanyes maduresa com a persona i com a professional.

L'èxit del programa d'intercanvi en xifres

 • El 90 % dels estudiants que han participat en un programa d’intercanvi estan molt satisfets amb l’experiència.
 • El 73 % dels professors opinen que els estudiants que han viscut aquesta experiència tenen una millor formació acadèmica.
 • Amb una programa d’intercanvi tens un 54 % més de possibilitats de trobar feina en comparació amb algú que no l’ha fet.
 • Un 72 % dels graduats amb experiències de mobilitat internacional consideren adequat el seu treball actual, i el seu índex de satisfacció és més alt que el de la mitjana.
 • Les empreses i institucions consideren que els graduats amb una experiència d’intercanvi estan més preparats per assumir responsabilitats i aconsegueixen millors sous.

Normativa d’intercanvis 

Convocatòria Erasmus+ Pràctiques

Si fas tercer curs i vols adquirir experiència professional en un entorn internacional, ampliar opcions per al teu desenvolupament professional, conèixer altres formes de treballar i altres cultures, perfeccionar el teu nivell d’idiomes i millorar les teves habilitats de relació i comunicació, tens el perfil idoni per fer una estada en pràctiques mitjançant el programa d’Erasmus+ Pràctiques.

Aquest programa, finançat per la Unió Europea, permet als estudiants universitaris fer estades de pràctiques en empreses o institucions d’altres països europeus. Les estades, que poden obtenir finançament per a un màxim de 3 mesos, hauran de ser autoritzades i supervisades per ESCI-UPF com qualsevol altre conveni de pràctiques.

Es poden fer les pràctiques en qualsevol dels estats membre de la Unió Europea (tret d’Espanya), els països de l’AELC i de l’EEE: Islàndia, Liechtenstein i Noruega, a més de Croàcia o Turquia, i en qualsevol empresa elegible segons la normativa Erasmus+ (s’entén per empresa qualsevol entitat que desenvolupi una activitat econòmica en el sector públic o privat, independentment de les seves dimensions, del règim jurídic o del sector econòmic en què operi, inclosa l’economia social).

No són elegibles ni les institucions europees (com la Comissió Europea o el Parlament Europeu) ni les organitzacions encarregades de gestionar programes de la UE (per evitar conflictes d’interès o de finançament dual) ni les representacions diplomàtiques nacionals o els consolats.

Anar a normativa Erasmus+ Pràctiques 

Filtrar per ubicació

Dinamarca

Odense

University of Southern Denmark
Descripción

The University of Southern Denmark received its first students in Odense in September 1966. Since then, it has gone from strength to strength. We now have five faculties and about 32,000 students, more than 15% of whom come from abroad. Several international reports testify that we conduct world-class research and belong to the Top 50 of the world’s young universities.

Estats Units

Omaha

University of Nebraska Omaha
Descripción

* Acord de col.laboració en procès

UNO is dedicated to the city and state in our name. As the University of Nebraska's metropolitan university campus, no fences or barriers separate students from the opportunities offered by the greater Omaha area. We address real issues, providing relevant learning opportunities that uniquely prepare ou ...

Estats Units

New Jersey

Rowan University - Department of Molecular & Cellular Biosciences
Descripción

Joining the fast-growing biomedical workforce requires diverse training in mathematics, statistics, the life sciences and the physical sciences. Our programs integrate these disciplines and provide excellent preparation for employment in the biotechnology workforce, graduate study in the biomedical field (MS, PhD), or entry into medical programs (MD, DO). Our department offers BS, MS and a ...

FINLÀNDIA

Aalto

Aalto University School of Business
Descripción

Aalto University’s mission is to build a better world and a stronger Finland. Here science and arts meet technology and business. We offer a wide variety of bachelor's and master's degrees, as well as doctoral programmes in all fields of study. Aalto University is all about cross-disciplinary projects and learning in practice.

Francia

París

Université Paris-Saclay
Descripción

Université Paris-Saclay offers a comprehensive and varied range of Undergraduate, Master's and PhD degrees, renowned internationally thanks to the University’s reputation for research excellence and the commitment of its academic staff. 

Itàlia

Roma

Sapienza, Università di Roma
Descripción

Sapienza University of Rome, founded in 1303 by Pope Boniface VIII, is one of the oldest universities in the world, and a top performer in international university rankings. Since its foundation, Sapienza has constantly played a significant role in Italian history and has been directly involved in key changes and developments in society, economics and politics. Merging centuries of tradition wi ...