Escribe y encuentra lo que buscas:

Master of Science in International Business : Introducció

Introducció

Programme
Full-time
Start of classes
20 de setembre del 2021
End of classes
30 de juny del 2022 (pendent de confirmació)
Class times
De dilluns a divendres de 9.30 a 13 h (excepcionalment es podran variar els horaris per motius acadèmics)
Program type
Màster oficial
ECTS
60 ECTS
Modality
Presencial
Tuition fees
18.500 €
Intership
Curriculars
Language
Anglès
Location
Campus Ciutadella

ESCI-UPF en col·laboració amb

Visita el lloc web de la UPF Barcelona School of Management

Introducció

El Master of Science in International Business és un màster d’un any a temps complet que ofereixen conjuntament el Departament d’Economia i Empresa de la UPF, ESCI-UPF i la UPF Barcelona School of Management (BSM). El màster s’imparteix exclusivament en anglès i està dirigit a graduats d’àmbits diversos que desitgin assolir l’èxit en l’actual món globalitzat dels negocis.

Els estudiants d’aquest màster adquireixen les habilitats, les tècniques i els coneixements necessaris per dominar els processos de presa de decisions estratègiques en el mercats internacionals. Aprendràs a operar en el context internacional, a gestionar equips interculturals i a negociar amb èxit, i realitzaràs pràctiques en empresa i un viatge a un país estranger d’una setmana centrat en els negocis internacionals. El programa del curs reflecteix la manera en què una empresa afrontaria aquest repte: diagnòstic intern i extern (primer trimestre), planificació estratègica (segon trimestre) i operacions comercials (tercer trimestre).

El Master of Science in International Business l’imparteixen professors de prestigi mundial del Departament d’Economia i Empresa de la UPF juntament amb professionals dels negocis internacionals d’ESCI-UPF. Tots els membres de l’equip docent, reconeguts pel seu enfocament científic incisiu i per la seva demostrada capacitat per comprometre’s amb l’alumnat, han fet contribucions notables a la generació de coneixement en cadascun dels seus camps d’especialització.

Per què aquest màster?

  • Excel·lent professorat. Aprendràs amb el professorat del Departament d’Economia i Empresa de la UPF i d’ESCI-UPF, així com amb professionals experimentats en les àrees de gestió, comerç, operacions i màrqueting, entre altres.
  • Plena immersió en la internacionalització. Entendràs com implementar recursos comercials, financers i humans, així com estratègies operatives per a la internacionalització d’organitzacions. Com a Treball de Fi de Màster, desenvoluparàs un pla de negoci internacional.
  • Habilitats de gestió i comunicació. Adquiriràs les habilitats necessàries per dirigir, comunicar i negociar en un entorn multicultural i de negocis internacionals.
  • Connexió amb el món professional. És un requisit d’aquest màster la realització de pràctiques curriculars, que et proporcionaran una valuosa experiència laboral en el camp dels negocis internacionals.
  • Viatge. Participaràs en un international business trip per visitar institucions que faciliten la internacionalització i per assistir a xerrades d’alts directius d’empreses internacionals.

Objectius

  • Aprendre a interpretar les qüestions polítiques, econòmiques i socials en clau de negoci internacional.
  • Ser capaç d’identificar, analitzar i desenvolupar oportunitats de negoci en els mercats internacionals.
  • Adquirir i posar en pràctica les eines analítiques necessàries per desenvolupar i implementar un pla de negoci internacional.
  • Desenvolupar les habilitats de gestió necessàries per a la comunicació i la negociació en un entorn empresarial multicultural.

  • Adquirir una experiència laboral específica en el camp dels negocis internacionals mitjançant la realització de pràctiques professionals.

Perfil d’alumnes

El Master of Science in International Business s’adreça a estudiants que acaben de graduar-se i a professionals júnior de diferents perfils que desitgin obtenir una perspectiva realista, pràctica i professional dels negocis internacionals.

Estudis previs

Origen geogràfic

Qualitat

Tal com s’estableix en la seva política de qualitat, la BSM es compromet amb la millora contínua com correspon a una institució de màxima excel·lència.

En el seu ferm compromís amb la transparència, l’escola respon a les exigències de l’AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari a Catalunya) i comparteix tota la informació pública relacionada amb el Master of Science in International Business amb diferents grups d’interès.

Per accedir a aquesta informació, clica aquí.

Vols més informació?

Contacta amb nosaltres
*

* Campos obligatorios

Responsable: ESCOLA SUPERIOR DE COMERÇ INTERNACIONAL (ESCI-UPF); Finalitat: Finalitat 1: Atendre les sol·licituds dels interessats. Finalitat 2: Enviament de comunicacions comercials; Legitimació: La base legal para el tratamiento de los datos de los interesados en el caso de la finalidad 1 es el legítimo interés del responsable; y en el caso de la finalidad 2 es la obtención de su autorización; Destinataris: No es cediran dades a tercers; Drets: L’interessat té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional; Ubicació: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: https://www.esci.es/ca/politica-privacitat-cookies/rgpd-contactes

T’informem que el programa sobre el qual estàs sol·licitant informació l’imparteixen conjuntament ESCI-UPF i la UPF-Barcelona School of Management. Segons el que es preveu a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals que ens facilites per sol·licitar informació s’emmagatzemaran en arxius propietat d’ESCI-UPF i seran utilitzades directament per ESCI-UPF, o qualsevol de les seves entitats col·laboradores, inclosa la UPF-Barcelona School of Management, per enviar-te informació de cursos, fins i tot per mitjans electrònics (per exemple: SMS, e-mail, etc.).

Així doncs, ens dones el teu consentiment informat i ens autoritzes a transferir a la UPF-Barcelona School of Management les dades personals facilitades per tal que es puguin posar en contacte amb tu o enviar-te més informació sobre el curs, gestionar-ne la inscripció i el pagament o fer-ne el seguiment, com també qualsevol altre tractament de dades relacionat amb qüestions acadèmiques.

Pots exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l’ús de les teves dades personals en qualsevol moment escrivint a ESCI-UPF, Passeig de Pujades, 1, Barcelona 08803, Espanya, incloent una fotocòpia del teu passaport, carnet d’identitat o qualsevol altre document d’identificació vàlid.

Per a més informació, truca al 900 122 630 (o bé al +34 932 954 710 si ho fas des de l’estranger.