Escribe y encuentra lo que buscas:

Postgrau en Gestió de la Transició Sostenible i l'Emergència Climàtica

Postgrau en Gestió de la Transició Sostenible i l'Emergència Climàtica : Bonificacions i beques

Bonificacions i beques

ESCI-UPF posa a la teva disposició un extens programa de bonificacions i beques que pretenen facilitar els reptes i esforços que implica realitzar uns estudis de postgrau, així com ajudar-te a assolir els objectius professionals que et proposis. Per a la seva adjudicació s’ha creat una Comissió de Beques que valora aquests criteris i n’estableix la dotació i l’assignació.

És possible combinar bonificacions i beques. L’import màxim concedit no superarà en cap cas el 20 % de l’import total de la matrícula.

Bonificacions

Early enrolment: 10 %
Per aquelles persones que formalitzin la matrícula abans de l'1 de novembre del 2021.

Alumni del grupo UPF: 10 %

Beques

Necessitats econòmiques

Per a estudiants del territori espanyol amb necessitats econòmiques.

Beca d’un màxim del 20 % de la matrícula

Condicions econòmiques: no superar una base liquidable per capita de 36.000 €

Nombre de beques: 4

Concessió: es valorarà el currículum i la situació econòmica

Contacta amb nosaltres
*

* Campos obligatorios

Responsable: ESCOLA SUPERIOR DE COMERÇ INTERNACIONAL (ESCI-UPF); Finalitat: Finalitat 1: Atendre les sol·licituds dels interessats. Finalitat 2: Enviament de comunicacions comercials; Legitimació: La base legal para el tratamiento de los datos de los interesados en el caso de la finalidad 1 es el legítimo interés del responsable; y en el caso de la finalidad 2 es la obtención de su autorización; Destinataris: No es cediran dades a tercers; Drets: L’interessat té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional; Ubicació: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: https://www.esci.upf.edu/ca/politica-privacitat-cookies/rgpd-contactes